Toers

 

Tortuguero bevindt zich tussen de Caribische Ocean en een bijzonder kanaal en heeft een grote flora en fauna biodiversiteit. Ga op toer met een gids en profiteer van zijn kennis over het regenwoud, zijn getrainde ogen en ervaring om ook de goed gecamoufleerde dieren te vinden

 

Kanoën in het Nationale Park Tortuguero

 

Geniet van het ongelooflijk groene regenwoud, de rust (mogelijk verstoord door zingende vogels en brullende apen) en laat de indrukken van het woud bezinken.

Om de kans te verhogen om zowel dag- als nachtdieren te zien begint de toer om 6.00 uur in de morgen. De toer is met een kano en in een kleine groep van maximaal 8 personen.

 

 

Prijs per persoon: $35 (Inclusief $15 verplichte entree voor het Nationaal Park)

Toer naar Cerro Tortuguero

 

Bent u benieuwd hoe Tortuguero en het prachtige regenwoud er van boven uit zien? Hoe het voelt om een 125 meter hoge berg te beklimmen over een smal paadje en langs overvloedige vegetatie?

Kies voor deze toer!

 

U hoeft geen geoefende wandelaar te zijn. Het hebben van ambitie, een vrolijke bui en een goede muggenspray zijn de basis om deze berg te veroveren.

 

Attentie!

Cerro Tortuguero is op dit moment gesloten, er wordt aan het wandelpad gewerkt.

 

Prijs per persoon: $25

Nacht toer

 

Een mysterieuse, levendige en soms vreemd wereld begint als de zon ondergaat achter de bergen en de nacht begint.

 

Deze toer omvat de fascinatie van nachtdieren in Costa Rica, de kern van insecten, amfibieën en zoogdieren van wie de dag begint als de onze eindigt. Gewapend met zaklampen heeft u de mogelijkheid om deel uit te maken van hun wereld en met wat geluk ziet u zowel giftige als niet giftige dieren.

De toer begint om 19.00 uur.

 

 

Prijs per persoon: $20

Gemotoriseerde boottocht in de kanalen van Tortuguero.

 

Bent u gefascineerd door de gigantische rivieren van Tortuguero? Verwondert u zich over de natuurlijke en aangelegde vormen van de rivier die als enorme slangen door het regenwoud lopen?

 

Ontdek de kanalen in een motorboot!

Doordat u er met een motorboot doorheen gaat, krijgt u een duidelijke impressie van de royale watersystemen. Leer het regenwoud kennen en met een beetje geluk ziet u brulapen, spin apen, luiaards, kaaimannen en toekans die de rivier over steken.

Schildpadden toer

 

Wees onderdeel van dit bijzondere spectakel als één van de 4 schildpadsoorten naar het strand van Tortuguero komt om een nest te bouwen en eieren af te zetten. Twee soorten worden helaas met uitsterven bedreigt: de “Leatherback” en “Green” sea turtle.

 

Om de kans te verhogen één van deze oerdieren te zien, begint deze toer in de avond als het donker is. Om de schildpadden niet te storen is tijdens deze toer alleen het rode licht van de gids toegestaan.

 

Prijs per persoon $ 25

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Beatrice Scarsella

HERE WE ARE:

200m / 656 ft north of Tortuguero Nacional Park

 

Tortuguero, Costa Rica

 

CONTACT:

+ 506 8839 1200

+ 506 2709 8114

 

reservation@cabinas-tortuguero.com

 

 

www.anda-tour.com
www.meetyourdog.com